Oprichting
Club-Juraini FM |Omroep Juraini werd in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Via internet zijn ook nog speciale edities te beluisteren met ieder een eigen muziekstijl: Club-Juraini Fissa en Latin. En het wordt nog beter. Als het aan Club-Juraini FM |Omroep Juraini ligt, gaat de zender binnenkort samenwerken met RTV Westerhonk, waar Radio Westerhonk een nieuwe internetradiozender is van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk in Monster.

 

De samenwerking

De samenwerking zal ervoor zorgen dat luisteraars een bredere selectie van muziek en entertainment kunnen beluisteren. De samenwerking is meer dan alleen een goede zaak voor luisteraars – het betekent ook dat Club-Juraini FM |Omroep Juraini een van de eerste radiozenders die muziek uitzendt voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen bij ’s Heeren Loo. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat jongeren, jongvolwassenen en volwassenen een breed scala aan entertainment krijgen, waaronder muziek.

 

Zijn er nog wat vragen of opmerkingen? Of wilt u gewoon een plaatje aanvragen? Kunt u een mail sturen naar: rtvwesterhonk@jurainiradiofm.nl