Veelgestelde vragen

Wat is Juraini Radio |Omroep Juraini

Juraini Radio |Omroep Juraini werd zelf door Juraini Ferary opgericht. Juraini Radio |Omroep Juraini is uitgegroeid tot jouw Nederlands Publieke Radiostation met een eigen omroep via YouTube, dat uitzendt sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst. Het station draait vooral urban muziek, latin, latijns-muziek salsa en bachata.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

De verbinding valt steeds weg

Een slechte (draadloze) internetverbinding of andere downloads op de achtergrond kunnen als snel problemen veroorzaken. Ook is het mogelijk dat een virusscanner de oorzaak is van de problemen. Eventueel kun je de mobiele versie van https://s2.4evstream.com/radio gaan gebruiken, deze radiostreams zijn vaak van een iets slechtere kwaliteit, maar kunnen wel beter overweg met een langzamere verbinding.

Kan ik Juraini Radio |Omroep Juraini gebruiken via me mobiele telefoon

Surf met je mobiele telefoon naar https://s2.4evstream.com/radio en je belandt automatisch op de mobiele versie van de website.

Naast urban muziek hoor ik ook latin en latijns, maar ook veel bachata

Dat komt door de Peruaanse Bistro, genaamd; Inca Mania in Delft. Hier draaien hun elke dag latijns-muziek. Je hoort hier ook verschillende muziek die FunX Fissa afspeelt. Daarnaast draaien we ook veel bachata en dat komt dat de ouders van Juraini oorspronkelijk uit Curacao komen.

Ik hoor ook steeds Lang Zal Ze Leven van Snollebollekes, niemand is toch jarig?

Dat komt omdat wij aan een jarige denken die jarig zijn.

Ik heb een leuk liedje gehoord, waar kan ik dit terugvinden

In de playlist van Online Radio Box vind je een overzicht van de muziek die op Juraini Radio |Omroep Juraini gedraaid is.

Hoe kan ik WhatsAppen met Juraini Radio |Omroep Juraini

In dat geval kun je WhatsAppen met de reactie telefoon van Juraini Radio |Omroep Juraini.

Ik heb een vraag over een uitzending.

Juraini Radio |Omroep Juraini maakt zelf geen programma's, het is 24/7 met non stop muziek.

Daarom kun je je vraag beter stellen in de contactformulier.

Wat is BOKS

BOKS is een nieuwe speciale horeca uitgaansgelegenheid van Juraini bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft voor familieleden, kennissen en vrienden van Juraini, waar luisteraars van Juraini Radio en ook kennissen en vrienden samenkomen voor een heerlijke kopje koffie/thee, frisdranken, bier.

Hieronder zijn de veel gestelde vragen van Juraini Paradise Radio te vinden.

 

Staat je vraag er niet tussen? Stel ze 'm hier