Veelgestelde vragen

Wat is Juraini Radio |Omroep Juraini

Juraini Radio |Omroep Juraini werd zelf door Juraini Ferary opgericht. Juraini Radio |Omroep Juraini is uitgegroeid tot jouw 24/7 wereldwijd zelfstandig online internetradio voor heel Nederland, dat uitzendt sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst. Het station draait vooral urban muziek, latin, latijns-muziek salsa en bachata.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

 

De verbinding valt weg.
Een slechte (draadloze) internetverbinding of andere downloads op de achtergrond kunnen als snel problemen veroorzaken. Ook is het mogelijk dat een virusscanner de oorzaak is van de problemen. Eventueel kun je de mobiele versie van zeno.fm/juraini-paradisefm gaan gebruiken, deze radiostreams zijn vaak van een iets slechtere kwaliteit, maar kunnen wel beter overweg met een langzamere verbinding.

 

Kan ik Juraini Radio |Omroep Juraini gebruiken op mijn mobiele telefoon?
Surf met je mobiele telefoon naar zeno.fm/juraini-paradisefm en je belandt automatisch op de mobiele versie van de website.

 

Kan ik radio luisteren terwijl ik verder surf?
Dit is afhankelijk van welke webbrowser je gebruikt. De ene browser zal blijven afspelen terwijl je verder surft op een ander tabblad, de andere browser verbreekt de verbinding. Dit is niet iets wat je zelf kunt instellen, je kunt eventueel wel een andere webbrowser proberen. Op tablet-pc's levert dit vrijwel altijd problemen op, omdat deze browsers gemaakt zijn om zoveel mogelijk data/stroom te besparen.

 

Naast urban muziek hoor ik ook latijns-muziek

Dat komt door de Peruaanse Bistro, genaamd; Inca Mania in Delft. Hier draaien hun elke dag latijns-muziek. Je hoort hier ook verschillende muziek die FunX Fissa afspeelt.

 

Ook hoor ik steeds salsa en bachata, hoe zit het?

De ouders van Juraini komen oorspronkelijk uit een warm eiland Curaçao

 

Naast urban muziek hoor ik ook Lang Zal Ze Leven van Snollebollekes

Dat komt omdat wij aan een jarige denken die jarig zijn.

 

Ik heb een leuk liedje gehoord, waar kan ik dit terugvinden
In de playlist van Online Radio Box vind je een overzicht van de muziek die op Juraini Radio |Omroep Juraini gedraaid is.

 

Hoe kan ik WhatsAppen met Juraini Radio |Omroep Juraini
In dat geval kun je WhatsAppen met de reactie telefoon van Juraini Radio |Omroep Juraini op 06-81 25 47 05.

 

Ik heb een vraag over een uitzending.
Juraini Radio |Omroep Juraini maakt zelf geen programma's, het is 24/7 met non stop muziek.

Daarom kun je je vraag beter stellen in de contactformulier.

 

Wat is BOKS

BOKS is een nieuwe speciale horeca uitgaansgelegenheid van Juraini bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft voor familieleden, kennissen en vrienden van Juraini, waar luisteraars van Juraini Radio en ook kennissen en vrienden samenkomen voor een heerlijke kopje koffie/thee, frisdranken, bier, waarbij Juraini Paradise Radio ook uitgegroeid is tot jouw 24/7 wereldwijd piratenzender, dat sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst uitzendt. Het station draait vooral urban muziek, latin en latijns-muziek.

 

Reserveren? U kunt rechtstreeks reserveren op mail: boks@juraini-ferary.nl of stuur een WhatsApp op: 06-81 25 47 05.

 

Wat is Omroep Juraini Café

Omroep Juraini Café is een nieuwe speciale piratenbar, waar ook luisteraars van Omroep Juraini en ook kennissen en vrienden samenkomen voor een heerlijke kopje koffie/thee, frisdranken. Het ligt bij de Bierfabriek aan de Burgwal 45-49 in Delft. Omroep Juraini Café wordt zelf door Juraini georganiseerd met een verstandelijk en vorm van autisme en heeft als doel nieuwe mensen te ontmoeten, praten met anderen en samen koffie drinken. Omroep Juraini Café is wekelijks van vrijdag en zaterdag om 19.00 tot 22.00 uur geopend.

 

Reserveren? U kunt rechtstreeks reserveren op mail: boks@juraini-ferary.nl of stuur een WhatsApp op: 06-81 25 47 05.

Hieronder zijn de veel gestelde vragen van Juraini Paradise Radio te vinden.

 

Staat je vraag er niet tussen? Stel ze 'm hier