Zorgboerderij Bonaventura gooit deuren wijd open voor bezoek: ‘Kom naar onze open dag’

Gepubliceerd op 22 april 2024 om 19:45

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor gezelligheid en leuke activiteiten in de buitenlucht. Op 1 juni 2024 is het dan ook zover, want dan opent Zorgboerderij Bonaventura in Strijen haar deuren voor een unieke open dag. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op deze bijzondere zorgboerderij. En dat niet alleen, er is ook van alles te beleven en te doen voor jong en oud!

Zorgboerderij Bonaventura is een plek waar mensen met een beperking of hulpvraag terecht kunnen voor dagbesteding. Het doel is om deze mensen een zinvolle daginvulling te bieden en ze te laten genieten van het buitenleven op de boerderij.

Op de open dag zet Zorgboerderij Bonaventura haar deuren wijd open voor iedereen die geïnteresseerd is. Je kunt een rondleiding krijgen op de boerderij en zo meer te weten komen over het werk wat hier gedaan wordt. Ook is er een markt waar producten van de boerderij verkocht worden, zoals groenten en fruit. Het is een uitgelezen kans om verse en biologische producten te kopen en zo de boerderij te steunen.

Maar er is meer! Voor de kinderen is er een springkussen waar ze zich heerlijk op kunnen uitleven. Ook kunnen ze een ritje maken op een pony en meedoen aan de timmerworkshop. En terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders genieten van live muziek en een hapje en drankje bij de catering. Radio DJ Juraini zal de ochtend en middag muzikaal omlijsten en voor een gezellige sfeer zorgen.

De open dag bij Zorgboerderij Bonaventura belooft een gezellige en leerzame dag te worden. Niet alleen kun je genieten van de groene omgeving en de boerderijdieren, maar je steunt ook nog eens een goed doel. De opbrengst van de verkoop gaat namelijk naar de boerderij en wordt gebruikt om de dagbesteding en logeeropvang te kunnen blijven aanbieden.

Dus noteer 1 juni 2024 alvast in je agenda en kom langs bij Zorgboerderij Bonaventura in Strijen. Een dag vol plezier en gezelligheid, waar je ook nog eens een goed doel mee steunt. De deuren staan wijd open en het belooft een onvergetelijke dag te worden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.