Omroep Juraini is een van de grootste vrijwillige zelforganisatie die jouw online internetradio verzorgt en we richten zich speciaal op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en als streekomroep met uitzendingen op radio, de website omroepjuraini.nl, onze gratis nieuwsapp en verschillende sociale mediakanalen met nieuws en informatie op de verschillende regio. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen. Wij draaien vooral urban muziek, latin en latijns-muziek als non stop muziek. En ook alles wat daartussen zit.

 

Juraini Radio |Omroep Juraini werd in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Via internet zijn ook nog speciale edities te beluisteren met ieder een eigen muziekstijl: Juraini Radio Fissa en Latin.

 

Je kan op verschillende manieren luisteren naar Club-Juraini en kijken naar Omroep Juraini:

 

Een warm hart toedragen
Naast onze radiostation heeft onze omroep ook een warm hart voor België, Colombia, Curaçao, Cuba, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Indonesië, Italië, Kaapverdië, Spanje en Suriname. Vanuit onze passie en betrokkenheid met de België, Colombia, Curaçao, Cuba, Griekenland, Indonesië, Italië, Kaapverdië, Spanje en Suriname gemeenschap doen wij diverse projecten.


Omroep Juraini TV RadioBox
Omroep Juraini TV RadioBox is het YouTube kanaal voor de luisteraars en zowel kijkers. Via dit kanaal worden er 24 uur per dag en 7 dagen per week Omroep Juraini TV RadioBox uitgezonden.

 

Jouw reportage op Omroep Juraini |TV RadioBox
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar we zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de luisteraar en kijker. Op deze manier groeien we als grootste nieuwsplatform voor luisteraar en kijker nog verder door. Omroep Juraini | TV RadioBox is YouTube kanaal voor en door de luisteraars en kijkers van Club-Juraini FM |Omroep Juraini.

 

Club-Juraini FM |Omroep Juraini op locatie

Club-Juraini is nu ook te boeken op feesten en partijen. Wij zullen dan voor € 250,- op locatie komen om een disco te mogen verzorgen. In overleg kunt u een mailtje sturen naar: sam@jurainiradiofm.nl