Juraini viert op zaterdag 23 september 2023 burendag bij backWERK

Midden in het centrum van Delft vind je BackWERK. Bij BackWERK haal je normaal vers bereide broodjes, pizza’s, pretsels, smoothies, sappen en lekker gebak. Voor een bak koffie ben je aan het juiste adres. Handig om iets lekkers mee te nemen voor onderweg, maar je kunt ook aan een van de tafeltjes plaatsnemen, kortom; BackWERK is een Duitse zelfbediening bakkerij.

Lees meer »

Juraini heeft het Delftse Beursvloer gemist, Wilma Broeseliske heeft Juraini niet uitgenodigd

Afgelopen dinsdag 12 september 2023 vondt er bij RODI Media-ZH een nieuwe editie van de Delftse Beursvloer plaats, waar de Beursvloer al ruim 10 jaar het evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid, waar Juraini Ferary (30) met een verstandelijke beperking, die een eigen radiostation heeft er niet bij was, maar wel Brian van Leeuwen van Delft On The Move. Juraini kondigt voortaan ´´als het weer georganiseerd wordt, komt Juraini met de politie en burgernet team, wilt hij aan Wilma Broeseliske laten weten.

Lees meer »

Let op: het wordt een warme marathon

Pijnacker - Op de dag van de Halve Marathon Oostland, 10 september, worden hoge temperaturen verwacht. De organisatie zorgt voor voldoende waterposten en vraagt publiek langs de route om lopers te voorzien van een vorm van afkoeling.

Lees meer »

Ontdek de prachtige monumenten in Delft

DELFT - Op zaterdag 9 en zondag 10 september openen 42 Delftse panden hun deuren tijdens de Open Monumentendag! Op deze dag kan het publiek gratis rond kijken in de mooie monumenten die de stad Delft rijk is. Overal zullen verhalen worden verteld en zal muziek te horen zijn.

Lees meer »
Loading...