We hebben op dit moment leuke acties op de planning staan. Scroll snel verder!

Winactie bij Filmhuis Lumen

Club-Juraini FM |Omroep Juraini mag 1 of 2 duobonnen weggeven voor bij de Filmhuis Lumen aan de Doelenplein 5 in Delft. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op de vraag ''Waar vindt de nieuwbouw van Filmhuis Lumen in Delft in 2025 plaats'' op naar maakkansopkaarten@jurainiradiofm.nl en wie weet...!

Winactie voor RAAK

Club-Juraini FM |Omroep Juraini mag pakketten weggeven. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op de vraag ''Wat wordt de nieuwe smaak van RAAK Gazeuse?'' op naar winacties@jurainiradiofm.nl en wie weet...!

Winactie bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Club-Juraini FM |Omroep Juraini mag een CD van Wouter Hamel weggeven. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op de vraag ''Hoe heet de architect van de Stadsgehoorzaal zoals dat in 1952 werd geopend?'' op naar winacties@jurainiradiofm.nl en wie weet...!

Winactie bij Miniworld Rotterdam

Club-Juraini FM |Omroep Juraini mag cadeaubon weggeven voor bij de Miniworld Rotterdam aan de Weena 745 in Rotterdam voor gratis entree. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op de vraag ''Hoelang bestaat Miniworld Rotterdam?'' op naar winacties@jurainiradiofm.nl en wie weet...!

Winter Fair bij Ahoy Rotterdam

Club-Juraini FM |Omroep Juraini mag maximaal 10 kaarten weggeven voor bij de Winter Fair van Ahoy Rotterdam aan de Ahoyweg 10 in Rotterdam voor gratis entree. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op de vraag ''Wanneer is er een winter fair van Ahoy Rotterdam?'' op naar maakkansopkaarten@jurainiradiofm.nl en wie weet...!