Andre Pronk komt naar Delft met een Meet & Greet

Gepubliceerd op 22 april 2024 om 19:47

Op 20 april 1973 werd André Pronk geboren in het pittoreske Vlaardingen, een stadje gelegen in Zuid-Holland. Met zijn unieke mix van cabaret, zang en presentatie weet hij menig publiek te vermaken. Zijn humor en muzikaliteit maken hem geliefd bij een breed publiek. Ook heeft hij verschillende hits op zijn naam staan, waaronder het bekende nummer 'Laat Je Likkuh'.

 

Om zijn fans de kans te geven hem van dichtbij te ontmoeten, organiseert Omroep Juraini een gratis Meet & Greet met André Pronk. Op vrijdag 3 mei 2024 zal André aanwezig zijn bij Cocktailbar Luna aan de Markt 69 in Delft. Dit is dé kans voor fans om met André op de foto te gaan en misschien zelfs een praatje met hem te maken.

 

Omroep Juraini, een van de grootste digitale streekomroepen voor de gemeente, is verheugd om deze Meet & Greet met André Pronk te kunnen organiseren. Als fan van het eerste uur is het voor de oprichter van de omroep, Juraini Ferary, een droom die uitkomt. Hij is dan ook vastberaden om het een onvergetelijke ervaring te maken voor iedereen die aanwezig zal zijn.

 

Naast dat fans met André Pronk op de foto kunnen, zal Omroep Juraini ook een interview met hem afnemen. Op deze manier krijgen fans niet alleen de kans om André te ontmoeten, maar ook om hem beter te leren kennen. Het belooft een interessant en vermakelijk gesprek te worden met deze veelzijdige artiest.

 

De Meet & Greet met André Pronk is een mooi voorbeeld van hoe de grootste digitale streekomroep zich inzet om culturele en maatschappelijke activiteiten te organiseren in hun gemeente. Dankzij hun inzet en betrokkenheid kunnen fans genieten van dit soort evenementen en kunnen artiesten in contact komen met hun publiek.

 

Ben jij fan van André Pronk en wil je hem graag ontmoeten? Zorg dan dat je op 3 mei 2024 aanwezig bent bij Cocktailbar Luna in Delft. De Meet & Greet begint om 16:30 uur en duurt tot 18:30 uur. Het belooft een gezellige middag te worden met muziek, entertainment en natuurlijk de kans om met André Pronk op de foto te gaan. Wees erbij en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.