Een luxe visspeciaalzaak waar je ook kunt eten. Dat is het idee achter Just Fish, de nieuwe culinaire aanwinst aan de Delftse Wijnhaven. De zaak van Justin en Tamara van den Berg is al succesvol in De Lier, en Delft is filiaal nummer twee.
“We zijn geen handel, maar echt een speciaalzaak”, vertelt Tamara. “Je kunt hier terecht voor een snelle kibbeling, een broodje zalm voor onderweg of je mag aanschuiven aan tafel voor een luxe gerecht.”
Tamara vertelt: “Op onze kaart staan gerechten als een tonijnburger met truffel, een sushihotdog, of een klassieke garnalencocktail. Dat is dus echt voor als je hier komt zitten.” Dat kan tot 18.00 uur, dan gaan ze dicht. “We merken nu al dat mensen graag tot laat willen dineren, dus daar hebben we iets op bedacht.”
Vanaf september organiseert Just Fish elke maand een proef- en beleefavond. “We serveren dan een vismenu met vijf gangen en bijpassende wijnen op sterrenniveau”, vertelt Justin, die zelf is opgeleid aan de Cas Spijkers Academie.
Tijdens ons bezoek aan Just Fish, krijgen we van Tamara een uitgebreide rondleiding. Justin bereidt ondertussen een broodje verse haring voor een klant. De zaak heeft een stijlvolle eetruimte en een vitrine vol verse vis, sushi en kant-en-klare traiteurgerechten. Achterin is er nog een tuin, waar je ook kunt zitten. Naast vis en maaltijden vind je er ook allerlei bijproducten, zoals sojasaus van Tomasu, wijnen en verse kruiden.
Reactie plaatsen
Reacties