Juraini Ferary bezoekt Funpop met zijn begeleider

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 22:59

Funpop is hét openluchtfestival dat jaarlijks wordt georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Het is een evenement waar iedereen welkom is die de doelgroep een warm hart toedraagt. Met veel muziek en plezier is Funpop twee dagen lang een feest voor jong en oud. En dit jaar is het extra bijzonder, want Funpop 2024 staat gepland op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei. Dus noteer deze data alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Het festivalterrein, gelegen in het prachtige Kasteelpark Ter Horst in Horst (Noord Limburg), opent één uur voor aanvang van het evenement. Op vrijdagavond wordt het festival feestelijk geopend met een kei leuke disco in de feesttent. Een perfecte start van het weekend vol muziek en fun! Op zaterdag en zondag beginnen de activiteiten om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur. Er is dus genoeg tijd om te genieten van alle optredens en activiteiten die Funpop te bieden heeft.

Het doel van Funpop is om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke ervaring te geven. Het festival wordt dan ook georganiseerd in samenwerking met verschillende zorginstellingen en organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking. Maar niet alleen de doelgroep staat centraal, ook de families en vrienden zijn van harte welkom om samen te genieten van het festival. Het is een unieke kans om samen plezier te hebben en mooie herinneringen te creëren.

Eén van de bijzondere samenwerkingen van Funpop is die met Omroep Juraini. Deze internetradiozender, opgericht door Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, is een groeiend succes sinds de start in 2023. Omroep Juraini richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en brengt een gevarieerd aanbod aan muziek en programma’s. In samenwerking met Funpop mag Omroep Juraini twee zondag tickets weggeven aan hun luisteraars en een passe-partout ticket voor zaterdag en zondag voor Juraini en zijn begeleider Charissa zelf. Een mooie geste van Funpop om ook mensen met een beperking de kans te geven om het festival te bezoeken.

Funpop is niet zomaar een festival, het is een evenement waar iedereen zichzelf kan zijn en waar beperkingen geen rol spelen. Het biedt een unieke kans om samen te genieten van muziek en activiteiten in een veilige en inclusieve omgeving. Het festivalterrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn voldoende faciliteiten aanwezig om het bezoek van mensen met een beperking zo comfortabel mogelijk te maken.

Kortom, Funpop is een festival dat je niet wilt missen. Het is een feest voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar je samen kunt genieten van muziek, plezier en gezelligheid. Dus kom ook naar Funpop 2024, en maak deel uit van dit bijzondere en inclusieve festival!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.