Palace Promenade Scheveningen in teken van Disney

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 14:53

Vanaf komende zaterdag, 28 oktober 2023, staat de Palace Promenade in Scheveningen in het teken van Disney. Nog de hele herfst, en een groot deel van de winter kunnen bezoekers hier op de foto met de verlichte Disney-figuren Minnie, Mickey, Pluto, Olaf en Goofy. 

 

Daarnaast zijn er op verschillende momenten feestelijke activiteiten met onder meer Olaf en Elsa en Mickey en Minnie Mouse. Verder maken bezoekers die iets kopen van minimaal €15 vanaf 28 oktober tot en met 14 januari kans op het winnen van een reis naar Disneyland Parijs, inclusief overnachting voor het hele gezin. Ook zijn er vijftig troostprijzen, die op zaterdag 27 januari om 13.00 worden uitgereikt.

 

  • Zaterdag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur is er een openingsfeestje met een meet en greet met Olaf en Elsa. Ook is er een Disney muzikant en professionele schminksters die alle kinderen omtoveren tot hun favoriete Disney-figuur;
  • Op zaterdag 9 december is er een meet & greet met Mickey en Minnie;
  • Zondag 10 december rijden Belle en Assepoester op rollerskates door de Palace Promenade. Er kan ook met ze op de foto worden gegaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.