Personenvervoer Noot organiseert kennismakingsdag

Gepubliceerd op 29 mei 2023 om 13:35

Op 9 juni 2023 organiseert Personenvervoer Noot van 15.00 tot 19.00 uur in het stadion van ADO Den Haag een kennismakingsdag voor toekomstige chauffeur, waardoor je het vervoer van dichtbij mee kan beleven. Omroep Juraini doet rechtstreeks verslag van de kennismakingsdag. De entree is gratis. Ieder heel uur starten we met een nieuwe groep.

OVER NOOT

Bij Noot Personenvervoer werken we aan vervoersoplossingen die ervoor zorgen dat reizigers daar zijn waar ze graag willen zijn. Erbij horen! Daar gaat het om. We zijn de mobiliteitsspecialist die drempels slecht en reizigers de vrijheid geeft om te bewegen. Noot is misschien wel de grootste, bekendste, veiligste en duurzaamste personenvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden circa 2.000 voertuigen van Noot kriskras door het land.

Bij Noot passen medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, die zinvol werk willen doen en die zich betrokken voelen bij hun medemens. Want wij zien betrokkenheid als een kwaliteit. Je leeft mee, denkt mee en voelt mee. Wij zoeken medewerkers die zich met liefde willen inzetten om elke reiziger veilig van A naar B te brengen.

 

Bij Noot telt en doet iedereen mee. We bieden dan ook volop kansen aan jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders en gepensioneerden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.