Backstage bij GTST in Preston Palace

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 16:18

Dat Preston Palace een beroemd all-inclusive resort is met unieke faciliteiten, is ook in Meerdijk bekend. De plaats waar de langstlopende en bekendste soap vandaan komt: Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Voor de cliffhanger van dit seizoen zochten ze een bijzondere locatie. Die vonden ze in Preston Palace bij de indoor kermis. Maar liefst twee hele draaidagen (nachten!) zijn eraan gespendeerd om de meest spectaculaire beelden ooit te maken met Daan, Bing, Nina, Rik en Shanti. Er werden zelfs stuntmannen ingezet om de prachtige beelden letterlijk extra body te geven. Hierbij ook een 'shout out' naar Felix: onze indoor kermis man die het proces ter plaatse perfect heeft begeleid op gebied van veiligheid en gezelligheid!

De beelden worden uitgezonden op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2020 op RTL4 (uiteraard ook te 'bingen' op Videoland) en de kijkcijferaantallen schijnen 'sky high' te gaan. Wij mogen vanuit het productiehuis Endemolshine en namens de fantastische crew de backstage video met jullie delen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.