Foodtruckfestival HOPPAAA! aankomend weekend in Woerdense Westdampark

Gepubliceerd op 27 juni 2024 om 08:54

WOERDEN • Het foodtruckfestival HOPPAAA! strijkt van 28 tot en met 30 juni neer in het Westdampark in Woerden. Naast foodtrucks staan er diverse barretjes en zorgen artiesten voor live muziek.   

 

Bij de foodtrucks zijn gerechten verkrijgbaar van over de hele wereld. Van Amerikaanse hotdogs tot Thaise wok gerechten en curry’s. Maar ook loaded nacho’s, Duitse flammkuchen en Mexicaanse taco’s. Tevens worden er oer-Hollandse frietjes gebakken en kunnen kinderen genieten van poffertjes of een tosti. Liefhebbers van de Italiaanse keuken komen eveneens aan hun trekken met pasta’s, pizza’s en heerlijke anti pasti.

 

Shared dining

Veel rijdende keukens bieden het shared dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. “We zien dat veel vriendenclubjes en gezinnen ervan houden om gerechten met elkaar te delen”, legt aldus Gera van Vliet van evenementenorganisatie Bruisend uit. Voor kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een sjoelcompetitie, kunnen ze zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten.

 

Er is een huisbar met veel (speciaal)bieren op de tap. Daarnaast zijn er alcoholvrije bieren, is er een smakelijke sangria en mogen kinderen een slush puppy tappen. Bij de knalroze wijnclub kunnen bezoekers een glas wijn of bruisende prosecco halen. Er is tevens een cocktailbus waar cocktails worden gemaakt.

 

Pinnen

De toegang tot het festival is gratis. Bezoekers kunnen bij elke truck of bar pinnen of contant betalen. HOPPAAA! is vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur te bezoeken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.