Koningin en koning in de studio met Frenna

Gepubliceerd op 12 juni 2024 om 16:42

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima brengen momenteel een vierdaags werkbezoek aan de VS. De eerste plek die het koninklijk echtpaar bezocht, is de legendarische Patchwerk Recording Studios, waar ze niemand minder dan Rotjoch en Frenna ontmoetten. Tijdens die ontmoeting had Maxima een leuke boodschap voor Frenna: "De groeten van onze kinderen."

 

WERKBEZOEK

Het werkbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima staat in het teken van de gedeelde geschiedenis tussen de Verenigde Staten en Nederland en het op gang brengen van duurzame economische samenwerkingen. Naast een aantal ministers zijn ook Rotjoch en Frenna onderdeel van het werkbezoek.

 

Op de eerste dag van het werkbezoek waren Rotjoch en Frenna bezig met de opnames van nieuwe muziek toen het koningspaar binnenwandelde. Tijdens de ontmoeting met Frenna liet koningin Maxima weten dat de prinsessen graag naar zijn muziek luisteren. Volgens koning Willem-Alexander zijn vooral prinses Alexia en haar vriendinnen fan van Frenna, wat de rapper enorm verraste. "Ja? Luisteren ze naar mijn muziek? Oh, dat is nice. Nice om te horen, man."

 

PATCHWERK

Patchwerk Recording Studios is niet zomaar een opnamestudio. De studio is namelijk bekend vanwege de vele legendarische artiesten die er muziek hebben opgenomen. Zo hebben 2Pac, Beyoncé, Outkast en Madonna ooit muziek gemaakt in Patchwerk Recording Studios. Ook het koninklijk echtpaar waagde een poging om muziek te maken in de studio door een beat te mixen onder toeziend oog van onder anderen Frenna, Rotjoch en de Amerikaanse producer Needlz, bekend van zijn werk met 50 Cent, Busta Rhymes, Drake, Cardi B en meer.

 

NIET DE EERSTE KEER

Voor Rotjoch is het niet de eerste keer dat hij wordt opgemerkt door het koninklijk huis. In 2018 werd hij al geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Dit had hij te danken aan zijn prestaties met 101Barz. Rotjoch liet aan de aanwezige Nederlandse media weten het "een eer" te vinden om met het koningspaar aanwezig te zijn in Patchwerk Recording Studios. "Ik ben trots dat ik de hiphop mocht vertegenwoordigen vandaag."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.