Geniet tijdens foodfestival Zaak Vol Smaak!

Gepubliceerd op 19 mei 2024 om 20:54

DELFT - Op zaterdag 25 mei zal het Sint Agathaplein in Delft het toneel zijn van een smaakvol spektakel: Zaak Vol Smaak. Dit jaarlijkse foodfestival wordt georganiseerd door de creatieve geesten van Achterbak, een ondervereniging van het Delftsch Studenten Corps.

 

Juliët Wagemakers, een van de organisatoren, deelt haar enthousiasme: “We willen iets teruggeven aan Delft en haar inwoners. Daarom is het festival gratis toegankelijk voor iedereen.”

 

Dit jaar belooft Zaak Vol Smaak een verrassende twist te hebben. Naast een breed scala aan eetkraampjes, die worden bemand door getalenteerde studentenkoks, zijn er ook creatieve kraampjes te vinden. “We willen het creatieve aspect van Achterbak meer naar voren brengen. Daarom bieden we niet alleen overheerlijk eten, maar ook een platform voor studenten die kunstwerken, foto’s, borduurwerkjes en andere creatieve uitingen maken.” Van beschilderde oesters tot unieke sieraden en zelfs een kapperszaakje, er is voor ieder wat wils.

 

Bezoekers kunnen tijdens Zaak Vol Smaak tevens genieten van live optredens, variërend van muzikale acts tot cabaretvoorstellingen. Het Sint Agathaplein, met zijn centrale ligging en unieke ambiance, biedt de perfecte setting voor dit bruisende festival.

 

Juliët hoopt op een dag waarop jong en oud, studenten en niet-studenten, samenkomen en genieten van al het moois dat Zaak Vol Smaak te bieden heeft. “Voor mij is de dag geslaagd als mensen elkaar ontmoeten, genieten en samen herinneringen maken”, voegt ze eraan toe. Dus markeer je kalender, nodig je vrienden en familie uit, en laat je smaakpapillen verrassen tijdens Zaak Vol Smaak op zaterdag 25 mei, van 14.00 uur tot 22.00 uur. Een dag vol culinaire verwennerij, creatieve ontdekkingen en bovenal, verbinding!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.