50 jaar Hiphop gevierd in een spannende strijd!

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 20:50

Hiphop, de grootste muziekstijl van Nederland, viert dit jaar zijn 50e verjaardag! En om deze mijlpaal te vieren, organiseert FunX in samenwerking met de NTR De Hiphop Quiz, een spannende quiz waarin twee teams, bestaande uit verschillende generaties hiphopliefhebbers, strijden om de titel 'hiphop-kenner van Nederland'.

 

Ben je een kenner van de Nederlandse hiphopscene? Of heb je net je eerste stappen in de wereld van beats, rhymes en breakdance gezet? De Hiphop Quiz heeft voor iedereen wat wils: herkenning, uitdaging, kennis en openbaring.

 

De presentatie is in handen van niemand minder dan FunX-presentator Fernando Halman. Hij leidt je door de quiz met humor en kennis, terwijl DJ TLM voor de juiste beats zorgt.

 

De kandidaten zijn een mix van bekende namen uit de Nederlandse hiphopscene:

* Josylvio
* Nora Akachar
* Yung Ellens
* Bokoesam
* Eva Cleven
* Sjaak

 

De Hiphop Quiz staat vol met spannende vragen over de geschiedenis van hiphop, de verschillende subgenres, de belangrijkste artiesten en de impact van hiphop op de Nederlandse cultuur.

 

Wil je weten wie de titel 'hiphop-kenner van Nederland' in de wacht sleept?

 

Zet dan 29 mei in je agenda! De Hiphop Quiz is dan te zien op NPO 3.

 

Mis deze unieke kans om de geschiedenis van hiphop te herbeleven en te genieten van een avond vol muziek, kennis en entertainment!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.