We hebben iets nieuws: De verjaardag van Juraini komt met een eigen podcast!

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 16:00

Maak je klaar voor een spannende reis door de wereld van podcasts, want de Verjaardag van Juraini is terug met een gloednieuwe serie! Naast Omroep Juraini, een van de grootste radio-omroep die zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen maken we vanaf maandag 1 juli 2024 ook elke week tot woensdag 31 juli 2024 een aflevering vol verrassingen en inspiratie.

**Over de Podcast**

In de Verjaardag van Juraini Podcast duikt presentator Juraini Ferary elke week in een onderwerp uit zijn verjaardagsnieuws. Van inspirerende verhalen tot actuele kwesties, Juraini bespreekt het allemaal met zijn kenmerkende humor en scherpe blik.

Daarnaast is er in elke aflevering een speciaal onderdeel: 'Goed Nieuws van een Luisteraar'. Hier deelt een luisteraar een positief verhaal of een persoonlijke mijlpaal. Deze verhalen zullen je ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren en je inspireren.

**Podcasts: Een Groeiende Trend**

Podcasts zijn een geweldig medium om kennis op te doen, te worden geïnspireerd en te worden vermaakt. Ze zijn gemakkelijk te beluisteren tijdens het woon-werkverkeer, tijdens het sporten of tijdens het relaxen thuis.

De Verjaardag van Juraini Podcast is beschikbaar in verschillende podcast-apps. Of je nu Riverside, Apple Podcasts of een andere app gebruikt, je kunt de podcast gemakkelijk vinden en beluisteren.

**Beluister de Podcast Vanaf 1 Juli tot 31 Juli**

De tweede jaar van de Verjaardag van Juraini Podcast verschijnt op maandag 1 juli 2024 tot woensdag 31 juli 2024. Zorg ervoor dat je je abonneert zodat je geen enkele aflevering mist.

Bereid je voor op een reis vol verrassingen, inspiratie en goed nieuws. De Verjaardag van Juraini Podcast is de perfecte manier om je week te beginnen of te eindigen met een positieve noot.

Abonneer je vandaag nog en word onderdeel van de groeiende gemeenschap van luisteraars die genieten van de Verjaardag van Juraini Podcast.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.