Scheiden? Wat nu? En de kinderen dan?

Gepubliceerd op 12 mei 2024 om 12:47

Uit elkaar gaan gaat zelden ongemerkt. Is het voor de ex-partners vaak emotioneel intens en zakelijk niet te overzien, dan kan het voor de kinderen een angstige tijd zijn.

 

Zij kennen vaak al verhalen van klasgenoten of vrienden en vragen zich dan ook af ‘wat zal er met ons gebeuren?’. Dan is het zaak dat alles in goede banen wordt geleid. Gelukkig zijn er ook andere stellen die in de grootste harmonie uit elkaar gaan. Ze hebben er goed over gepraat en kunnen zonder gedoe de scheiding tot een goed einde brengen, zodat zij aan hun nieuwe start kunnen beginnen. In al die gevallen begeleid ik als mediator de mensen door de wirwar van emoties en alle zakelijke onderwerpen die je geregeld moet hebben.

 

Beste oplossing
Ik pas mijn tempo aan, aan de behoefte van mijn klanten en ga samen met hen op zoek naar voor hen de beste oplossing. Het is gelukkig niet alleen verdrietig en boos. Ik heb mooie gesprekken met mijn mooie mensen, ik ontmoet prachtige wijze kinderen en kan vaak terugkijken of een intens maar goed verlopen traject.

 

Contact
Rohany Amat, MfN register mediator, BMiddl.nl. Voor vragen kunt u mailen naar amat@bmiddl.nl of bellen naar 06 27852440.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.