Juraini Radio Groep vraagt 1,8 miljoen aan voor een Wajong-uitkering bij de UWV

Gepubliceerd op 8 mei 2024 om 23:56

In de radiowereld zijn er maar weinig stations die kunnen bogen op het soort succes dat Juraini Radio heeft behaald. Met een Wajong-uitkering van 1,8 miljoen euro en een focus op stedelijke sfeer is Juraini Radio uitgegroeid tot een van de populairste stations voor jonge luisteraars, jongvolwassenen en volwassenen.

 

Op woensdag 8 mei 2024 heeft Juraini bij het UWV een aanvraag aangevraagd voor een subsidie ​​van 1,8 miljoen euro ter ondersteuning van zijn unieke radiostation concept. In zijn e-mail legt Juraini uit hoe zijn station zijn luisteraars vreugde wil schenken.

 

Beginnende Radiostation:

 

Juraini Radio werd in 2024 opgericht met als doel jongeren, een unieke luisterervaring te bieden. De oprichters van het station, Juraini en zijn team, erkenden de behoefte aan een radiostation dat tegemoetkwam aan de smaak en voorkeuren van de jongere generatie. Ze wilden een zender creëren die niet alleen vermakelijk maar ook informatief was en luisteraars een mix van muziek, nieuws en talkshows bood.

 

De Wajong-uitkering:

 

Om hun doelen te bereiken hebben Juraini en zijn team een Wajong-uitkering aangevraagd. Dit is een Nederlandse sociale uitkering voor jongeren met een beperking. De Wajong-uitkering gaf Juraini Radio de financiële steun die nodig was om van start te gaan en te blijven opereren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.