Eerste editie Brielse Lentefestival in mei

Gepubliceerd op 15 maart 2024 om 00:00

Brielle - 10 & 11 mei is het zover! Dan knalt de eerste editie van Het Brielse Lentefestival los aan de Thoelaverweg in Brielle. Twee dagen vol muzikale afwisseling. Wat kan jij verwachten van dit muziekfestival?

 

Organisatoren Dyron Bijl, Mark Wieleman en Bianca Verbree (o.a. bekend van het Voorne aan Zee Festival en Vestingdagen Festival in Hellevoetsluis) lichten toe: We willen graag een muziekfestival neerzetten waarbij beide dagen invulling wordt gegeven aan een ander genre. We vinden het leuk dat de regio bruist en daar sluit dit festival perfect op aan. Het Voorne aan Zee Festival was een groot succes, dat enthousiasme willen we graag ook naar Brielle brengen. Richard Sterrenberg helpt de organisatoren met de opbouw om er weer een fantastisch terrein van te maken.

 

Vrijdag 10 mei maken we de Thoelaverweg de grootste openluchtkroeg van Voorne. ‘’De vrijdag belooft veel gezelligheid. Met veel liveoptredens van Hollandse zangers zoals Django Wagner, Robert van Hemert (Zoet, Zout, Zuur), Mike Oskam, Andrea Hazes en de gezelligste platen van DJ Martyn Green.

 

Zaterdag 11 mei gooit de organisatie het over een andere boeg. ‘’We gaan dan voor een concept dat veelal publiek van 18 tot 30 jaar zal aanspreken’’ aldus de organistoren. Bekende Urban artiesten zoals Diaz & Bruno, een liveoptreden van CAZA en het toonaangevende concept Vunzige Deuntjes zetten de toon. ‘’We zijn erg blij met de line-up en muzikale invulling van bekende artiesten, maar we zijn minimaal net zo blij met de lokale helden zoals DR Vybez, Tisjo Los Santos, 2GETR, DJ Jacka en MC Benny V, deze artiesten maken voor ons het festival’’. Het belooft een spektakel te worden met urban & techno deuntjes. Wil jij meer weten over het festival? Dat kan via www.lentefestivalbrielle.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.