Win twee tickets voor Schaatsbaan Rotterdam

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 11:44

Winter is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van winterse activiteiten. En wat is er nu meer winters dan schaatsen? Heb jij zin om de ijzers onder te binden en over het ijs te glijden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Omroep Juraini geeft namelijk twee tickets weg voor Schaatsbaan Rotterdam. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze geweldige prijs.

Schaatsbaan Rotterdam is dé plek in de stad waar je kunt genieten van het schaatsen. Deze tijdelijke schaatsbaan, gelegen in het hart van Rotterdam, is een must-visit voor iedereen die van schaatsen houdt. Met een oppervlakte van maar liefst 600m2 en een gezellige sfeer is het de perfecte plek voor een dagje uit met vrienden, familie of je geliefde.

Maar waarom zou je alleen gaan schaatsen als je ook samen met iemand anders kunt gaan? Omroep Juraini geeft namelijk twee tickets weg voor Schaatsbaan Rotterdam. Hiermee maak je kans op een gratis entree voor twee personen, inclusief schaatshuur. Zo kun je samen met iemand anders genieten van een heerlijke dag op het ijs.

Hoe maak je kans op deze fantastische prijs? Dat is heel simpel! Volg Omroep Juraini op social media en deel het bericht over de winactie. Tag degene met wie jij graag zou willen gaan schaatsen en vertel waarom jullie deze tickets verdienen. Wie weet worden jullie dan wel uitgekozen als de gelukkige winnaars van de tickets.

Maar dat is niet alles. Omroep Juraini heeft nog een leuke verrassing voor de winnaars. Naast de tickets voor Schaatsbaan Rotterdam krijgen jullie namelijk ook een exclusieve meet & greet met Juraini. Hij zal jullie persoonlijk ontmoeten en jullie een rondleiding geven in de studio van Omroep Juraini. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Dus waar wacht je nog op? Doe snel mee met de winactie en wie weet sta jij binnenkort samen met iemand anders op de schaatsbaan in Rotterdam. En wie weet ontmoet je ook nog eens Juraini himself! De winnaars worden bekend gemaakt op 1 februari, dus houd onze social media kanalen goed in de gaten.

We hopen jullie allemaal te zien op Schaatsbaan Rotterdam en wie weet kun je binnenkort genieten van een heerlijk dagje schaatsen met een vriend, vriendin, familielid of je geliefde. En wie weet ontmoet je ook nog eens de bekende radio DJ Juraini. Tot snel op het ijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.