Scoren maar! De kortingscode van Oranjekoorts 2024 in Delft is van start gegaan

Gepubliceerd op 29 januari 2024 om 19:10

Het lijkt nog ver weg, maar over iets meer dan honderd dagen staat de Markt in Delft vol met duizenden feestgangers voor Oranjekoorts 2024. Wil je erbij zijn? Vanaf vrijdag 26 januari scoor je en kaartje met kortingscode.

 

Oranjekoorts Festival vindt plaats tijdens Koningsnacht op vrijdag 26 april. De Markt wordt dan omgetoverd tot festivalterrein en artiesten van Nederlands bodem geven optredens.

 

Dit kun je verwachten

Net als ieder jaar staat er een gigantisch hoofdpodium op de Markt. Nieuw dit jaar is het borrelplein waar je geniet van speciaalbieren- en wijnen en Hollandse hapjes. Verder staat de kleinste kroeg van Nederland, bekend van Vrienden van Amstel LIVE, op het festival. Dertien vriendengroepen krijgen exclusief toegang tot de kroeg en mogen hier genieten van muziek en biertjes. Koop je met je vrienden een groepsticket? Dan maak je kans op een plekje.

 

Ticket kopen

Wil je een ticket kopen voor Oranjekoorts Festival? Dat kan vanaf vanaf vandaag via https://oranjekoortsfestival.stager.co/web/tickets/111295996?utm_campaign=Oranjekoorts+ticketsale+website&utm_source=website met de kortingscode FRIENDINVITE24. De Early Bird tickets kosten 19,95 euro. Weet je nu al dat je voor 18.30 uur binnen bent? Dan koop je een ‘op tijd naar binnen ticket’ voor 2 euro minder. Zorg dat je klaar zit, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.