Kijktip: Juraini ontvangt Henny Huisman op Juraini TV

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 15:15

Op maandagavond 22 januari 2024 om 19.00 uur is het zover: Omroep Juraini zal op YouTube, onder Juraini TV, een bijzondere uitzending presenteren. Niemand minder dan onze enige echte Henny Huisman zal te gast zijn en geïnterviewd worden door niemand minder dan Juraini, die een populairste internetradio heeft, onlangs zijn verstandelijke beperking. Dit belooft een avond vol entertainment en nostalgie te worden.

Voor de jongere generatie die niet bekend is met Henny Huisman, hij was een van de grootste presentatoren van de Nederlandse televisie in de jaren 80 en 90. Hij stond bekend om zijn talentenjachten zoals de Soundmixshow en de Mini-playbackshow.

Het is dan ook geen verrassing dat het nieuws van deze aankomende uitzending veel positieve reacties heeft opgeroepen. Velen zijn benieuwd naar wat Henny Huisman te vertellen heeft en hoe het interview zal verlopen. Maar ook voor Juraini is dit een grote eer en een bijzonder moment. Als jonge, opkomende presentator is het een droom die uitkomt om de kans te krijgen om een legendarische presentator als Henny Huisman te mogen interviewen.

Tijdens de uitzending zal Juraini Henny Huisman het hemd van het lijf vragen. Het belooft een openhartig gesprek te worden waarin Henny vertelt over zijn succesvolle carrière, maar ook over de moeilijke momenten die hij heeft gekend. Zo zal hij ongetwijfeld vertellen over zijn vertrek bij de televisie en zijn overstap naar de radio en ook andersom.

Voor de kijker is het een unieke kans om Henny Huisman op deze manier te zien en te horen spreken. Het is immers alweer jaren geleden dat hij op televisie te zien was.

Maandagavond 22 januari 2024 om 19.00 uur, noteer deze datum en tijd in je agenda en zorg dat je klaar zit voor de uitzending van Omroep Juraini op YouTube, onder Juraini TV. Het wordt een avond om niet te missen en wie weet wat voor leuks en interessants Henny Huisman te vertellen heeft. Ik kan in ieder geval niet wachten om te zien hoe Juraini het zal doen als interviewer en hoe Henny Huisman zal reageren op zijn vragen. Het wordt ongetwijfeld een gesprek om nooit te vergeten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.