Juraini Ferary opent eerste Omroep Juraini bedrijfspand: ‘Ik kan het zelf bijna niet geloven’

Gepubliceerd op 11 januari 2024 om 13:39

Juraini Ferary, een 30-jarige man met een verstandelijke beperking, is binnenkort in Delft of Nootdorp te vinden met zijn eigen Club-Juraini FM |Omroep Juraini pand.

 

Juraini is al jaren bezig met zijn passie voor muziek. Hij begon als DJ op zijn eigen internetradiozender Club-Juraini FM, waar hij voornamelijk urban, latin en Antilliaanse en moderne muziek draait. Sinds 1 juli 2023 is zijn zender officieel in de lucht en bereikt hij duizenden luisteraars over de hele wereld. Maar Juraini wilde meer, hij wilde een plek creëren waar mensen niet alleen naar zijn muziek kunnen luisteren, maar ook samen kunnen komen en genieten van een gezellige sfeer.

 

En zo ontstond het idee voor een eigen pand. Een plek waar Juraini zijn radiozender kan uitzenden, maar waar ook ruimte is voor een gezellige ontmoetingsplek. Het pand zal dienen als een soort club, waar mensen kunnen dansen op de muziek van Juraini en zijn collega-DJ’s, maar ook kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het zal een plek zijn waar iedereen welkom is en waar de focus ligt op plezier en samenzijn.

 

Het pand van Club-Juraini FM |Omroep Juraini zal niet alleen een ontmoetingsplek zijn voor alle luisteraars van de radiozender, maar ook voor de rest van de gemeenschap. Het is een plek waar iedereen samenkomt en geniet van muziek en gezelligheid.

 

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is niet alleen een internetradiozender en zelforganisatie, maar nu ook een fysieke plek waar de passie voor muziek en inclusiviteit samenkomen. Het pand zal binnenkort geopend worden en Juraini is er klaar voor om zijn gasten te verwelkomen en te laten genieten van zijn muziek en gezelligheid. Een bijzondere prestatie van een bijzondere man met een missie om mensen te verbinden en te laten stralen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.