Vuurwerkshow op Omroep Juraini

Gepubliceerd op 13 december 2023 om 19:52

Het einde van het jaar is altijd een bijzondere tijd. Het is een moment waarop we terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Het is een tijd van gezelligheid, samenzijn en feestelijke tradities. En dit jaar wordt die tijd nog specialer, want op 30 december 2023 zal er op Omroep Juraini, een nieuwe internetradiozender, een vuurwerkshow te horen zijn. Een primeur voor deze groeiende zender en een unieke manier om het einde van het jaar te vieren.

Omroep Juraini is een zelforganisatie die sinds 1 juli 2023 uitzendt. Het is opgericht door Juraini Ferary, een jonge ondernemer met een passie voor radio. Hij wilde graag een eigen radiostation beginnen. Inmiddels is de zender uitgegroeid tot een populaire internetradiozender met muziek.

En nu, nog geen half jaar na de oprichting, komt daar dus ook een vuurwerkshow bij. Een gewaagde en tegelijkertijd briljante zet van Omroep Juraini. Want vuurwerk is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de jaarwisseling. Maar in plaats van het te zien, kunnen we het dit jaar dus ook horen. En dat op een moment waarop we het niet zouden verwachten, namelijk in de ochtend of middag. Een verrassende en vernieuwende keuze, die perfect past bij de visie van Omroep Juraini om anders te zijn dan andere radiostations.

Niet alleen het tijdstip van de vuurwerkshow is anders, ook de manier waarop het wordt uitgezonden is uniek. Het geluid van de vuurpijlen en knallende rotjes zal namelijk door de speakers van de radio klinken, in plaats van de lucht in te gaan. Een bijzondere ervaring die we nog niet eerder hebben meegemaakt. En het mooie is dat iedereen, waar dan ook, kan meegenieten van deze vuurwerkshow. Want internetradio is overal ter wereld te beluisteren.

De vuurwerkshow op Omroep Juraini is niet alleen een mooie manier om het einde van het jaar te vieren, het is ook een teken van groei en succes voor deze internetradiozender. Juraini Ferary bewijst met zijn zelforganisatie dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt waarmaken. En dat is iets om trots op te zijn en te vieren.

Dus zet zaterdag 30 december 2023 in je agenda en stem af op Omroep Juraini. Laat je verrassen door de vuurwerkshow en geniet van een dag vol gezelligheid en muziek. Een eindjaarsavond om nooit te vergeten, op een zender die nog lang zal blijven groeien en vernieuwen. Want bij Omroep Juraini is niets onmogelijk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.