Twee presentatoren op bezoek bij de ANP

Gepubliceerd op 2 november 2023 om 14:10

Afgelopen donderdag 2 november 2023 zijn de twee bekende presentatoren van De Raini Show, met genaamd; Juraini Ferary en Joury van den Bos, bij de Algemene Nederlands Persbureau (ANP) in Den Haag op bezoek geweest. Deze bezoekers werden warm ontvangen door de directie secretariaat van de directeur van de Algemene Nederlands Persbureau (ANP). Na een korte introductie kregen de presentatoren een rondleiding door de nieuws radiostudio.

De studio was gevuld met de modernste technologieën en apparatuur. De presentatoren kregen de kans om te zien hoe de technologie die in de studio werd gebruikt, werd gebruikt om het nieuws te brengen. Ze kregen ook de kans om live te luisteren naar het nieuws dat op de radio werd uitgezonden.

De presentatoren waren onder de indruk van de technologie die in de studio werd gebruikt. Ze vonden het ook interessant om te zien hoe de verschillende afdelingen binnen het ANP samenwerken om het nieuws te brengen.

De presentatoren hadden een geweldige ervaring bij het ANP en kregen veel informatie over de werkwijzen van het bedrijf. Ze hebben veel geleerd over de werkwijze van het ANP en de technologie die zij gebruiken. Voor de presentatoren was het een interessante en leerzame dag die hen meer inzicht gaf in de werkwijze van het ANP.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.