Radio Gemiva bestaat vijf jaar en vierde dat met DJ’s en fans

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 13:22

Radio Gemiva is het radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Vanaf oktober 2018 is de zender ‘in de lucht’. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp.


Oktober 2018 verrichtte niemand minder dan Q Music DJ Domien Verschuuren de opening van Radio Gemiva. We zijn nu vijf jaar verder en Radio Gemiva is uitgegroeid tot een groot en goed beluisterd online radiostation. Alle programma’s worden gemaakt door medewerkers met een beperking die als grote passie radio maken hebben. Zaterdagmiddag was er open huis in de studio.


Bij een eerste jubileum hoort natuurlijk ook een feest voor de DJ’s en de fans, dat feest werd gevierd in de recreatiezaal van Swetterhage met onze huiszanger; John van Tongeren.


Sinds kort heeft Radio Gemiva een nieuwe studio en daar kan nog wel iets aan de wanden vond Yvonne Verboon. Daarom had ze twee foto’s laten uitvergroten van de opening 5 jaar geleden. De opening werd toen gedaan door Q Music DJ Domien Verschuuren.


Regelmatig komen er gasten op bezoek in de studio. Vorig jaar was Irene Moors twee uur te gast in de studio en had het helemaal naar haar zin.


Yvonne had behalve de foto’s ook nog voor alle medewerkers een cadeautje.


Vanaf nu heeft iedereen zijn eigen Radio Gemiva muismatje gekregen.


Terwijl er feest gevierd werd, moest er natuurlijk ook radio gemaakt worden en dus was onder andere DJ en technicus Marijke druk aan het werk in de studio.


Ze moest toch heel even de studio verlaten voor de groepsfoto.


Na de groepsfoto trad huiszanger John van Tongeren op.


John heeft lekkere meezingers en niet vreemd dat er tijdens zijn optredens al snel de polonaise wordt ingezet.
Uiteraard was ook radio collega Sleutelstad en Omroep Juraini aanwezig en nam journalist Chris de Waard verschillende interviews af.


Juraini Feray heeft naast Radio Gemiva ook nog zijn eigen zender en doet nog veel meer zoals het maken van podcasts, organiseren van feesten en noem maar op. Wie een kijkje neemt op zijn facebookpagina staat versteld wat één mens allemaal kan doen 🙂


Voordat we weggingen hadden we nog een grote vraag, iets wat ons allemaal elke dag bezighoudt. Wat voor weer krijgen we dit weekend. Gelukkig kon de Radio Gemiva weerman DJ Pieter het ons vertellen, regen, regen, wind en regen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.