Sint en Piet in Delfgauw op zaterdag 25 november

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 00:16

Op zaterdag 25 november is het weer zover: Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Delfgauw! De goede Sint heeft er ook dit jaar veel zin in en kijkt uit naar jullie vrolijke gezichten. De Pieten kunnen bijna niet wachten om bergen strooigoed uit te delen. Dus kinderen, zorg dat je erbij bent en neem je opa’s, oma’s, ouders, verzorgers, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee voor een mooi feest!

 

De intocht begint om 11.00 uur op het Saaymans Vaderplein. De Sint en de Pieten lopen vervolgens via de Noordeindseweg, de Zuideindseweg, de Pauwmolen en de Kreekrug naar het Gouden Rijderplein. De Pakjestrein rijdt ook dit jaar weer mee, en er is vast nog een plaatsje vrij!

 

Omstreeks 11.45 uur arriveert de Sint op het Gouden Rijderplein, waar de feestelijkheden in het WoZoCo worden voortgezet. Het belooft een groot spektakel te worden met veel Pieten, Sinterklaasliedjes, leuke dansjes en gezelligheid! Rond 12.30 uur zullen de Sint en de Pieten hun weg vervolgen, en dan eindigt het feest. We maken er weer een prachtig feest van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.