Prins Bernhardstraat viert de zomer met leuke barbecue

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 14:46

Na perfecte voorbereidingen door Joyce van Veen en Ria Veldhoven was het op zaterdag 16 september 2023 eindelijk zover! De Prins Bernhardstraat werd aan beide kanten afgesloten voor verkeer en omgetoverd tot een feestelijk pretpark voor jong en oud.

 

Het bestelde zonnige weer was aanwezig, en de temperatuur was aangenaam. Er waren vlaggetjes, sjoelbakken, een springkussen (met rook en laserprojectie!), tafels, stoelen en natuurlijk de onmisbare barbecues. Ruim voor het officiële startmoment hadden de meeste bewoners zich al verzameld, ongeveer 60 ouders en kinderen in totaal. Voor sommigen betekende dit evenement de eerste echte kennismaking met hun buren. Onder het genot van hun zelf meegebrachte drankjes ontstond al snel een gezellige sfeer, vergezeld van muziek die passend was voor de diverse leeftijden en op een prettig geluidsniveau. Precies om 17.00 uur gaf Joyce het startsein, en de barbecues werden ontstoken. Nadat iedereen had genoten van onder andere vlees, salades en stokbroodjes, werden we getrakteerd op het heerlijke ijs van “de Lely”!

 

Buurtknip
Rond 21.30 uur keerde de meeste mensen tevreden huiswaarts. Een kleiner groepje bleef nog wat langer nagenieten. Buurtknip bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.