Rondvaart Delft bestaat 55 jaar

Gepubliceerd op 9 juli 2023 om 17:11

DELFT - 55 jaar geleden begon de grootvader van Anton Brands Rederij Brands, of Rondvaart Delft. Ruim 30 jaar terug namen Anton en zijn broer het bedrijf over en breidden ze het uit met niets minder dan de allereerste elektrische rondvaartboot van Nederland. Inmiddels kunnen er bijna honderd passagiers elektrisch door de grachten varen. “De volgende stap is een elektrische rondvaartboot op waterstof,” vertelt Anton.

 

Een innovatieve rederij als die van Anton past natuurlijk perfect bij een stad als Delft. Oog voor de toekomst, maar ook voor het verleden. De gidsen vertellen enthousiast over de geschiedenis van de stad en er zijn verschillende arrangementen met een historisch tintje te boeken. Combineer je vaartocht bijvoorbeeld met een bezoek aan de Oude of Nieuwe Kerk, laat je afzetten en ophalen bij Royal Delft voor een rondleiding, of boek een aansluitende lunch. Kijk voor meer informatie op www.rondvaartdelft.nl. 

Ter ere van het elfde lustrum organiseert Rondvaart Delft in september een feestelijke schippersreünie, voor oude én nieuwe schippers!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.