Charity voetbalwedstrijd SV Den Hoorn voor Gambia

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 00:02

Op 5 juli zullen de Creators FC het opnemen tegen Niro Legacy And Friends. De aanvang van de wedstrijd is om 19.30 uur. Alle opbrengsten zijn voor de Anja & Janny Fofana Foundation in Gambia. Robbie Notenboom van Niro licht het een en ander nader toe.

 

Robbie leidt de voetbalschool Niro Legacy. “Ieder jaar willen we ook iets doen voor Gambia. In samenwerking met SV Den Hoorn wordt er op 5 juli a.s. een mooie voetbalwedstrijd georganiseerd. Toegangskaartjes kosten €8,45 en het mooie is dat van dat bedrag € 7,95 naar het goede doel gaat.” 

 

Maar hoe komt Robbie aan Gambia? “We zijn een voetbalschool maar het gaat niet alleen om behendigheid met de bal. We willen de kinderen ook wat sociaal bewustzijn meegeven. Ik heb een oom en tante die zich al jaren inzetten voor met name kinderen in Gambia. Zij zijn ook het goededoelenwinkeltje Jut & Jul begonnen in Delft voor dit doel. Het zou toch mooi zijn als onze leden ook een steentje bijdragen.” En daarom was er ook vorig jaar al een actie bij SV Den Hoorn. En nu dus weer.

 

Vanaf 17.00 is het terrein open op 5 juli a.s. En, zoals we van SV Den Hoorn gewend zijn, is er weer van alles te doen. Ernesto Freestyle, bekend van TikTok, laat zijn kunsten zien. Meedoen met Dance fot Life zorgt voor muziek en beweging. De Drumgabbers komen spelen tijdens de warming up en de rust en er is nog veel meer te beleven. Scharrel je maaltijd bij elkaar op de foodcourt, er zijn sportieve activiteiten en er is een Tweede Kans Kledingmarkt. Dus kan er voetbalkleding aangeschaft worden tegen een klein prijsje. Alle kleding, die al ingeleverd is, die overblijft, gaat ook naar Gambia. Kortom: dat gaat helemaal goed komen daar in Den Hoorn. In de rust zal er een waardecheque uitgereikt worden met daarop het financieel eindresultaat van deze actie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.