Varend Corso 2023

Gepubliceerd op 12 juni 2023 om 16:58

Het leukste bloemenspektakel van de regio staat weer voor de deur. Dit jaar varen de boten op zondag 25 juni door Delft. Omdat je niet pas aan wil komen als de boten al voorbij zijn, zetten wij de route en tijden alvast voor je op een rij.

 

Het Varend Corso wordt jaarlijks georganiseerd door het Westland om te laten zien dat kwekers uit de regio elke dag werken aan het geluk en de gezondheid van mensen. Drie en een halve dag trekken de boten versierd met bloemen, planten en groenten door de wateren van Westland, Delft, Vlaardingen en omstreken.

 

De route in Delft 

Het bloemencorso vaart van 23 tot en met 25 juni. Elke dag varen de versierde boten een andere route. Op zondag is het de beurt aan Delft. De boten varen dan via Naaldwijk, Schipluiden en Den Hoorn naar onze stad.

 

Om 14.15 uur komen ze aan op de Zuidkolk in Delft. Vanaf de Hooikande kun je de versierde boten goed zien. Daarna varen ze door en komen ze rond 15.45 uur aan bij de Oostpoort. Het Varend Corso vaart later die middag nog langs Rijswijk, het noorden van Den Hoorn en Wateringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.