Burgemeester Bert Wijbenga werd door Omroep Juraini geïnterviewd

Gepubliceerd op 25 mei 2023 om 19:48

Afgelopen donderdag 25 mei 2023 werd niemand minder dan de burgemeester van Vlaardingen, genaamd; Bert Wijbenga geïnterviewd op Omroep Juraini en op Omroep Vlaardingen. Heb je de livestream gemist? Bekijk het dan terug op de YouTube kanaal van Omroep Juraini.

 

Juraini Ferary heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Omroep Juraini is een van de grootste omroep op YouTube en Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt. Juraini laat zien dat hij dol is op muziek en waar muziek mensen verbindt.

 

Hij maakt daarnaast zijn eigen playlists, bedient de muziekcomputer en interviewt gasten. Juraini zendt live uit via zijn eigen studio/slaapkamer van de woonzorgcomplex Craeyenburch in Nootdorp.

 

Later op die dag is radio-collega; Dominique de Wilt van Omroep Vlaardingen ook erbij gekomen om met elkaar een terrasje te pakken bij Eetcafé Stam in Vlaardingen en natuurlijk ook om een lekker kibbeling te eten bij de vishandel 't Hoogertje, dus door de radio-collega; Dominique de Wilt was Juraini goed getrakteerd.

Reactie plaatsen

Reacties

John Bekker
een jaar geleden

Hallo Jurani e.a., ineens dacht ik.... misschien zijn er bij jullie wel liefhebbers om in het Shantykoor De Vlaerdingse Maatjes te komen zingen. Zeemansliedjes zijn snel geleerd. Wij willen nog ca.4 mannen erbij hebben.