Omroep Juraini lanceert een nieuwe podcast en dat vervangt HLF 8

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 20:42

Afgelopen maart 2023 werd bekend dat Talpa Network de stekker uit trekt van talkshow HLF8 vanwege de kijkcijfer die omlaag zijn gegaan, maar er komt wat nieuws voor terug, hou je vast; Omroep Juraini Podcast!

 

Ja, het is echt waar! Ein-de-lijk komt Omroep Juraini met een eigen nieuwe podcast voor de liefhebbers die daar naar zullen luisteren. Juraini Ferary duikt elke maandag tot met donderdag om 19.00-22.00 uur, als er nieuws is. En iedere week is er misschien een goed nieuws voor de luisteraars.

Podcasts is een soort radioshows die je online kunt beluisteren. De laatste jaren worden ze steeds populairder en wordt er nu ook podcasts gemaakt voor de liefhebbers van Omroep Juraini.

Omroep Juraini Podcast wordt geproduceerd door Juraini Radio uit Nootdorp. Het programma wordt vanuit huis opgenomen bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp.

 

Mocht je een nieuwstip hebben dat heel het land moet weten of wil je ook meepraten over de dagelijks leven van Juraini? Via e-mail kun je een berichtje sturen naar Juraini Ferary. Dit is zijn mailadres: podcast@juraini-ferary.nl.

De podcast over de dagelijks leven van Juraini is met dank aan Spotify.

 

Wie weet gaan dus ook doorstromen naar KRO-NCRV en AVROTROS.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.