Juraini Radio biedt dagbesteding aan mensen met en zonder beperking

Gepubliceerd op 23 november 2022 om 18:22

Juraini Ferary is 29 jaar en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan en runt hij sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio met een eigen omroep van Juraini. Dit is een Nederlandse Publieke Radiostation met een omroep. We draaien vooral urban, latin en latijns-muziek, maar ook veel bachata.

 

Per eind november 2022 en begin december 2023 biedt Juraini Radio een digitale dagbesteding aan mensen met en zonder beperking op iedere werkdag van maandag tot donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze vorm ontstaat uit de corona-periode

 

Hoe werkt het precies?
Juraini Radio is op je eigen computer vanuit huis. Online doen we activiteiten met mensen van andere locaties of collega-zorginstellingen. We voeren gesprekken, wisselen informatie uit en leren andere mensen kennen. Dat gaat over allerlei onderwerpen. We bespreken het actuele nieuws vanuit Steffie.nl en NOS van de week. Er is ook voldoende ruimte voor je eigen inbreng. Het is een mooie aanvulling op gewone dagbesteding

 

Wat heb je hiervoor nodig?
Je hebt een goed werkende computer of laptop met webcam en microfoon nodig. En een goede internetverbinding uiteraard. We streamen via Restream, dus later is het op YouTube te zien.

 

Wat bieden we jou?
– Een leuke team
– Een prettige sfeer
– Zaterdagavond borrel (Op eigen rekening) in Delft, Sion, Rijswijk, Den Hoorn

 

Contact

Voor meer informatie of aanmelding kunnen jullie een e-mail sturen naar dagbesteding@jurainiradiofm.nl. Jullie kunnen ook telefonisch contact opnemen met Juraini op het telefoon nummer: 06-81 25 47 05.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.