Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands publieke radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen. De bureau wil verbinden, amuseren en informeren. Door een groot aanbod aan verschillende programma’s proberen wij iedere doelgroep aan te spreken die zich in Delft of steden en landen bevindt. Dit doet Juraini Radio |Omroep Juraini door middel van muziek, interviews & natuurlijk door het bezoeken van verschillende evenementen, feesten en festivals.

 

Naast regio Delft, steden en landen heeft de bureau ook een warm hart voor België, Colombia, Curaçao, Cuba, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Indonesië, Italië, Kaapverdië, Spanje en Suriname.


Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht gegaan’ en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijns-muziek en bachata.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.

 

Een warm hart toedragen
Naast onze radiostation heeft onze omroep ook een warm hart voor België, Colombia, Curaçao, Cuba, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Indonesië, Italië, Kaapverdië, Spanje en Suriname. Vanuit onze passie en betrokkenheid met de België, Colombia, Curaçao, Cuba, Griekenland, Indonesië, Italië, Kaapverdië, Spanje en Suriname gemeenschap doen wij diverse projecten.


Omroep Juraini | TV RadioBox
Omroep Juraini | TV RadioBox is het televisiekanaal voor de luisteraars en zowel kijkers. Via dit kanaal worden er 24 uur per dag en 7 dagen per week Omroep Juraini | TV RadioBox uitgezonden.

 

Jouw reportage op Omroep Juraini | TV RadioBox
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar we zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de luisteraar en kijker. Op deze manier groeien we als grootste nieuwsplatform voor luisteraar en kijker nog verder door. Omroep Juraini | TV RadioBox is televisie voor en door de luisteraars en kijkers.

 

Omroep Juraini maken we zelf

Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer en interviewen gasten.

 

Omroep Juraini op locatie

Omroep Juraini is nu ook te boeken op feesten en partijen. Wij zullen dan voor 120 euro op locatie komen om een disco te mogen verzorgen.