Juraini Radio live vanuit Amare in Den Haag

Juraini Ferary (29) die zelf een verstandelijke beperking heeft, werd gevraagd om bij het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting, genaamd; Amare in Den Haag voor vrijdag 3 februari 2023 als DJ aanwezig te zijn die na afloop van de voorstelling feestelijk af te sluiten.

Lees meer »

Juraini Radio |Omroep Juraini houdt een nieuwjaarsreceptie

Juraini heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Hij runt een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation, genaamd Juraini Radio met een eigen omroep op YouTube, het is eigenlijk bestemd tot een jongerenzender voor jongeren, jongvolwassenen, maar ook volwassenen.

Lees meer »

Radio Gemiva op locatie live vanuit Dolfijn Begeleide Vakanties

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Vanaf oktober 2018 is de zender ‘in de lucht’ gegaan. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Er is een ochtend- en een middaguitzending.

Lees meer »

Juraini Ferary te gast bij Paul de Leeuw

Paul de Leeuw (60) presenteerde afgelopen 19 december 2022 vijf dagen lang een nieuwe talkshow die met en door mensen met een beperking, waaronder Juraini Ferary, is gemaakt. Juraini Ferary (29) was er namens zijn eigen 24 uurs non stop internetradio genaamd Juraini Radio en met dank aan het management van Paul de Leeuw te gast om hier over zijn eigen internetradio te praten. ‘Knoop & de Leeuw’ was vijf dagen lang dagelijks op NPO 1 te zien.

Lees meer »

Dinsdag is het lichtjesavond/week

Lichtjesweek is een echte Delftse traditie, die op dinsdag 13 december wordt geopend met het magische Lichtjesavond. Geniet tijdens Lichtjesavond bij Popi Food and Drinks, maar ook bij NL&ZO in hetzelfde pand aan de Brabantse Turfmarkt 69 in Delft met de lekkerste diverse broodjes, koffie, gebakken banaan en de 3 stukjes saté met brood en is de prijslijst die dag vrij laag. Kom allen met ons lichtjesweek of lichtjesavond vieren, want lichtjesweek of lichtjesavond vieren doen we het samen.

Lees meer »