Hij komt! Sinterklaasintocht 2022 in Hellevoetsluis en Juraini & Renzo is erbij

Het lijkt nog zo ver weg... maar voor je het weet is het zo ver. De open haard staat nog niet eens aan, maar er is goed nieuws uit Spanje: De landelijke Intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in de gemeente Hellevoetsluis. Op zaterdag 12 november 2022 zal burgemeester Milene Junius de Goedheiligman en zijn Pieten verwelkomen in de vestingstad aan het Haringvliet. De NTR, maar ook Juraini & Renzo namens Omroep Juraini doet rechtstreeks verslag van de intocht.

Lees meer »

Juraini Radio werkt met Stripe Express en binnenkort ook Omroep Juraini

I.v.m. de onderhoud van Juraini Radio en de nieuwe server van Zeno FM en dat de nieuwe stream aangepast en toegevoegd moeten worden, werkt Juraini Radio per ingang van woensdag 21 september 2022 met Stripe Express en binnenkort Omroep Juraini dus ook. Stripe Express is een betaalplatform waar je met Juraini Radio en zijn 5000+ luisteraars elke dag uitbetaald op de rekening krijgt. Dat betekent dat Juraini al meer dan 200 heeft.

Lees meer »

Hoe gaaf is dat: Omroep Juraini geeft tickets weg voor festivals of attracties met hotel

Hoe gaaf is het als Juraini met zijn verstandelijke beperking afgelopen 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio; Juraini Radio |Omroep Juraini runt met zijn urban, latin en latijnse muziek, maar veel bachata en Juraini hopelijk binnenkort in overleg sinds kort tickets weg mag geven voor de verschillende festivals of attracties met hotel. Wie maakt dus kans op prijs? Via stream of afstand op YouTube maakt Juraini de winnaars bekend!

Lees meer »

Juraini organiseert zaterdag 17 september al Burendag op zijn vroegst

Zaterdag 17 september 2022 om 14.00 uur tot 17.00 uur organiseert Bureau Evenement van Juraini zijn tweede burendag al op zijn vroegst. Buren, familieleden, kennissen en vrienden van Juraini uit Delft worden hiervoor voor de middag uitgenodigd voor het genot van een koffie of een frisdrank en gezellig bij te praten. De locatie vindt zich bij Popi Food and Drinks aan de Brabantse Turfmarkt 69 in Delft. Hiervoor moeten jullie vooraf aanmelden op: aanmelden@burendagdelft.net.

Lees meer »

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Vanaf 1 t/m 30 oktober is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Het park is prachtig versierd met honderden pompoenen, strobalen en maiskolven.

Lees meer »

We gaan nu echt aftellen naar de Rommelmarkt en Jazz Festival Delft

We gaan nu echt aftellen, zo laat Anja Notenboom van JUT&JUL weten op Facebook. Zaterdag 27 augustus 2022 is het weer zo ver, na het succes van vorig keer organiseert Het goede doelenhuis JUT&JUL weer een rommelmarkt. De loterij tafel is natuurlijk weer aanwezig evenals het springkussen. Voor de rest is het een en al gezelligheid.

Lees meer »

Mart Hoogkamer loopt weer van podium na bierdouche

“Luister luister luister, ik ben nu van plan om te blijven staan”, zo probeerde Mart Hoogkamer de situatie nog even te redden. Maar omdat de bekers bier om zijn oren bleven vliegen, besloot de Leidse zanger gisteravond binnen een halve minuut toch weer het podium te verlaten. “Later jongens”, was zijn laatste boodschap aan het publiek bij het Drentse Boerenrock Festival.

Lees meer »

Groot feest met boten, glitters en heel veel regenbogen

In Amsterdam is de Canal Pride gehouden. Dat is een grote botenparade voor onder andere homo's, lesbiennes, transgender personen, maar ook zonder homo's, lesbiennes, transgenders personen. De parade kon de afgelopen jaren niet doorgaan. Daarom was het dit jaar extra druk en groot.

Lees meer »

Als het aan Juraini ligt, krijgt GRK & ZO een stuk deel van LEF Restaurant

In de zomer op het terras aan de Doelenplein in Delft waren de eigenaren met Juraini in gesprek over het overname van LEF Restaurant, tenminste heeft de eigenaar aan Juraini gevraagd om ''hoe duur het kost'', dit heeft Juraini dus gedaan en is met de eigenaren van LEF Restaurant in de gesprek gedaan. Zelf vond de eigenaar van LEF een verrassend idee, maar ga erover nadenken, om zomaar te vragen. Als het aan Juraini ligt, krijgt GRK & ZO een stuk deel van LEF Restaurant. ''We krijgen ein-de-lijk dankzij Juraini een grotere keuken'', we gaan fuseren. Zo krijgen GRK & LEF een grote terras aan de Doelenplein.

Lees meer »