Marieke Elsinga in verwachting van eerste kindje

Gepubliceerd op 4 juni 2022 om 23:27

Marieke Elsinga is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte de 35-jarige presentatrice donderdagochtend bekend in haar eigen radioshow Mattie & Marieke op Qmusic. “Mijn partner en ik verwachten een baby”, was te horen in de radioshow.

 

“Ik ben zwanger!”, schreeuwde de presentatrice uit. “Het gaat goed. Ik ben zo blij dat ik het nu heb kunnen vertellen. Ik ben al best een tijdje op weg en in alle eerlijkheid, je begint het al best een beetje te zien”, aldus Elsinga. “Het is lekker om het te kunnen vertellen, maar tegelijkertijd was het ook heerlijk om het voor onszelf te houden.” Elsinga vindt het “een wonder” dat er een kindje in haar buik groeit. “Ik kan aan de ene kant niet wachten tot het er is, maar tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk om zwanger te zijn.”

 

In februari 2020 maakte Elsinga bekend samen te zijn met haar vriend Sander. De twee wonen inmiddels samen in Amsterdam.

 

Terug op de radio

Marieke Elsinga was na een break van een paar weken sinds deze week weer te horen op Qmusic. De radio-dj begon haar eerste werkdag sinds lange tijd wel licht gespannen, bekende ze.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.