De Regelmeisjes bezocht studio Radio Gemiva op verzoek van Juraini

Gepubliceerd op 7 april 2022 om 00:55

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Stichting Gemiva en is overal online te beluisteren op radiogemiva.nl. Vanaf oktober 2018 is de zender in de lucht gegaan. De radio crew o.a Juraini zendt iedere woensdag en vrijdag live uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. De radio crew bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Afgelopen woensdag 6 april 2022 bezocht De Regelmeisjes in Rotterdam op verzoek van DJ Juraini, Radio Gemiva in Zoeterwoude. Hier had De Regelmeisjes een toffe interview over de oorsprong van De Regelmeisjes en de verschillende projecten die wij regelen. De Regelmeisjes vertelde graag hierover hoe De Regelmeisjes tot stand zijn gekomen en over de verschillende opdrachten waar hun mee bezighouden. Hier maakte De Regelmeisjes dus graag tijd voor vrij.

Tot slot wilde De Regelmeisjes Juraini, Jaap enorm bedanken voor de uitnodiging. We hebben een leuke middag gehad en vonden het tof om iets voor elkaar te kunnen betekenen!

Ben je toch benieuwd naar dit interview? De opname is binnenkort terug te luisteren op Spotify en terug te zien op YouTube op het kanaal van Radio Gemiva en in samenwerking met Omroep Juraini.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.