Babette van Veen pissig vanwege GTST-exit

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 22:00

In Goede Tijden, Slechte Tijden vertrekken Anton Bouwhuis en Linda Dekker binnenkort naar een tropisch eiland. Deze verhuizing is niet tijdelijk: Babette van Veen en Joep Sertons hebben bekendgemaakt dat ze GTST definitief verlaten. Blij zijn ze er trouwens helemáál niet mee!

Volgens Sertons kwam het einde van de serie behoorlijk onverwacht. “Toen we het hoorden waren we toch wel enigszins in shock.” “Ja”, meldt Babette met een gezicht als een oorwurm, “en verdrietig.” Het duo had graag nog even langer in GTST willen zitten, maar volgens Sertons was het “niet onze keuze.”

Babette van Veen, die als Linda Dekker zo'n beetje vergroeid is met Goede Tijden, Slechte Tijden vindt de situatie toch wat pijnlijk. “De kans dat je er uitvliegt bestaat natuurlijk altijd. Ik doe dit al zo lang, ben er ook lang tussenuit geweest… Ik ben nog nooit ergens ontslagen: het is gewoon even slikken!”

GTST worstelde een tijd met dalende kijkcijfers. Na verschillende ingrepen heeft Nederlands populairste soap de weg naar boven weer gevonden. Volgens Van Veen was het proces behoorlijk heftig. “Er kwamen steeds koerswijzigingen en het was best een heftige tijd. Ik dacht: dat doen we met z’n allen, maar we deden het niet met z’n allen…”

In RTL Boulevard werd nog gezegd dat ‘Linda en Anton niet dood zijn, dus dat er altijd de kans bestaat dat ze terug komen.’ De gezichten van Joep en Babette zeiden toch een beetje wat anders… Helaas! Linda en Anton vertrekken binnenkort naar Bonaire om daar een nieuw bestaan op te bouwen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.