Als Juraini Ferary president van Nederland was wil hij de wereld veiliger en eerlijker gaan maken

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 08:45

Juraini Ferary, een energieke jongeman van 31 jaar, laat zich door zijn verstandelijke beperking niet tegenhouden. Integendeel, hij gebruikt zijn talenten om anderen te inspireren en de wereld een betere plek te maken!

Juraini heeft onlangs zijn eigen radiostation gelanceerd: Omroep Juraini. Deze radiozender is een platform voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, waar ze kunnen genieten van non-stop urban muziek en Nederlandse muziek tijdens DJ-sets.

Juraini's ambities reiken verder dan de radiogolven. Hij droomt ervan om president van Nederland te worden en te werken bij de Rijksoverheid. Zijn doel? Een veilige en betere samenleving voor iedereen!

Als president zou Juraini ervoor zorgen dat alle woonwijken en buurten in Nederland een cameratoezicht krijgen. Hij wil geweld zoals vecht-, schiet- en steekpartijen voorkomen en samenwerken aan een veiliger Nederland.

Juraini's enthousiasme en vastberadenheid zijn inspirerend. Hij laat zien dat niets onmogelijk is, en dat we met samenwerking en positiviteit de wereld echt kunnen veranderen.

Laten we Juraini aanmoedigen en zijn droom steunen!

Wat vind jij van Juraini's ambities?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.