Samenwerking Omroep Juraini en Omroep Brabant: Regionaal nieuws, sterker dan ooit!

Gepubliceerd op 2 juni 2024 om 13:52

Goed nieuws voor liefhebbers! Vanaf eind mei 2024 bundelen Omroep Juraini en Omroep Brabant hun krachten om de regionale nieuwsvoorziening te versterken. Dit betekent dat u binnenkort nieuwsartikelen van Omroep Brabant kunt lezen op de website van Omroep Juraini!

Wat betekent dit voor u?

Als kijker of lezer van Omroep Juraini heeft u straks toegang tot een nog breder spectrum aan nieuws over de regio en de provincie Brabant. U bent op de hoogte van Omroep Juraini én van de belangrijkste gebeurtenissen in Brabant. Dit zorgt voor meer context en inzicht in de wereld om u heen.

Blijf op de hoogte

Zorg dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen door onze website en sociale media in de gaten te houden. We zullen u op de hoogte houden van de concrete stappen die we samen zetten om deze samenwerking een succes te maken.

Samen sterker!

Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap om de regionale nieuwsvoorziening te versterken. We zijn enthousiast over de toekomst en kijken ernaar uit om u te blijven informeren met de beste regionale nieuwsbronnen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.