Omroep Juraini eert zelfs ook slachtoffers van oorlog tijdens Dodenherdenking 2024

Gepubliceerd op 5 mei 2024 om 10:05

Afgelopen zaterdag 4 mei stond ook Omroep Juraini stil bij de dodenherdenking van de vele slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogsgeweld sindsdien. Op meerdere locaties in Delft vonden herdenkingen plaats, waarbij Omroep Juraini ook de eer had om te gaan filmen.

**Filmen van de herdenkingen**

Omroep Juraini mocht aanwezig zijn bij deze herdenking om de gebeurtenissen vast te leggen. Het team filmde onder andere de toespraken van de Burgemeester; Marja van Bijsterveldt, het leggen van kransen en de twee minuten stilte.

**Belang van herdenken**

De jaarlijkse Dodenherdenking is van groot belang om de slachtoffers van oorlog te eren en het belang van vrede en vrijheid te benadrukken. Door de herdenkingen vast te leggen, wil Omroep Juraini ervoor zorgen dat de herinnering aan deze gebeurtenissen levend blijft voor toekomstige generaties.

**Uitzendingen**

De uitzendingen zullen te zien zijn op de televisiekanalen van Omroep Juraini en online via de website en sociale media.

**Dankwoord**

Omroep Juraini wil alle organisatoren van de herdenkingsbijeenkomsten danken voor de mogelijkheid om te filmen. Ook bedanken we de sprekers, kransleggers en alle aanwezigen voor hun bijdrage aan de herdenkingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.