Win kaarten voor Mart Hoogkamer bij Omroep Juraini

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 18:31

Maak je klaar om mee te zingen met je favoriete hits terwijl de getalenteerde Mart Hoogkamer op 1 juni 2024 het podium betreedt in BuitenSoos Theater in Zutphen. Bekend om zijn hitlijsten als ' Bieber van de Kroeg, 'In Spanje' en het immer populaire 'Ik ga zwemmen', zorgt Mart Hoogkamer voor een onvergetelijke voorstelling.

Het evenement:

De show vindt plaats op 1 juni 2024, van 20.30 uur tot 22.30 uur. Mart Hoogkamer treedt live op in Theater BuitenSoos in Zutphen, een charmante stad in Nederland. Dit evenement mag je niet missen, want het belooft een avond vol gelach, dans en onvergetelijke herinneringen te worden.

Tickets:

Tickets voor dit langverwachte evenement zijn verkrijgbaar via Omroep Juraini, een van de grootste internetradiostation. Als bijzondere traktatie voor de luisteraars geeft Omroep Juraini twee sets van elk twee kaartjes weg. Om kans te maken op de prijs, stemt u eenvoudigweg af op hun radiostation en volgt u hun instructies over hoe u aan de wedstrijd kunt deelnemen.

Over Mart Hoogkamer:

Mart Hoogkamer is een Nederlandse singer-songwriter die de harten van velen heeft veroverd met zijn pakkende deuntjes en herkenbare teksten. Zijn liedjes gaan vaak over het dagelijks leven, liefde en vriendschap, waardoor het gemakkelijk is om verbinding mee te maken en mee te zingen. Met hits als 'Bieber van de Kroeg', 'In Spanje' en 'Ik ga zwemmen' is Mart Hoogkamer een begrip geworden in Nederland en daarbuiten.

Mis je kans niet om Mart Hoogkamer op 1 juni 2024 live te zien optreden in Theater BuitenSoos in Zutphen. Met kaartjes verkrijgbaar via Omroep Juraini kun jij één van de gelukkige winnaars zijn van een set van twee kaartjes. Zet het dus alvast in je agenda en bereid je voor op een avond vol plezier, gelach en geweldige muziek met Mart Hoogkamer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.