Hoogvliet Supermarkt doneert Omroep Juraini

Gepubliceerd op 11 april 2024 om 18:07

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Het is een dag waarop gezinnen samenkomen om met hun moeders door te brengen en hen te overladen met liefde, geschenken en speciale lekkernijen. Dit jaar heeft één supermarkt in Rijswijk, Hoogvliet, er alles aan gedaan om deze dag nog specialer te maken voor een lokale organisatie, Omroep Juraini.

 

Omroep Juraini is een digitale streekomroep voor gemeente die zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. De organisatie runt een radiostation en organiseert verschillende evenementen om vreugde en geluk te brengen. Hoogvliet Supermarkt in Rijswijk is sinds 2024 supporter van Omroep Juraini en dit jaar hebben zij besloten een speciaal Moederdagontbijt aan de organisatie te doneren.

 

Het ontbijt, dat op de ochtend van Moederdag wordt verzorgd, bestaat uit een heerlijk assortiment heerlijke lekkernijen en gebak. Het wordt een perfect begin van de dag voor de leden van Omroep Juraini, omdat ze hun moeders en alle geweldige vrouwen in hun leven vieren. Dit doordachte gebaar van Hoogvliet Supermarkt toont hun toewijding om iets terug te geven aan de gemeenschap en een positieve impact te hebben op de levens van anderen.

 

De samenwerking tussen Hoogvliet Supermarkt en Omroep Juraini gaat verder dan deze eenmalige donatie. De omroep organiseert regelmatig de evenementen en activiteiten voor alle Omroep Juraini luisteraars en zorgt voor eten, drinken en andere benodigdheden. Deze steun is van cruciaal belang geweest om Omroep Juraini in staat te stellen hun waardevolle werk in de gemeenschap voort te zetten.

 

Moederdag is een dag waarop alle moeders worden gevierd, ook degenen die zelf geen kinderen hebben. De leden van Omroep Juraini zijn als een grote familie, en dit ontbijt zal voor hen een manier zijn om de vrouwen die er op verschillende manieren voor hen zijn geweest te eren en te waarderen. Het is een hartverwarmend gebaar dat echt de geest van Moederdag weergeeft: het verspreiden van liefde, vriendelijkheid en vreugde.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.