Ipse de Bruggen benoemt nieuwe voorzitter raad van bestuur

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 16:54

De raad van toezicht van Ipse de Bruggen heeft Angélique Koevoets per 1 augustus a.s. benoemd als voorzitter raad van bestuur. Angélique is op dit moment voorzitter raad van bestuur van Zuidwester, een gehandicaptenzorgorganisatie die actief is in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant.

 

Zij volgt Jan van Hoek op die per 1 september a.s. met (pré) pensioen gaat. Op deze manier vindt een zorgvuldige overdracht plaats. Ipse de Bruggen heeft veel respect en waardering voor wat Jan van Hoek de afgelopen jaren voor Ipse de Bruggen heeft betekend. Hierin stond zijn betrokkenheid bij de cliënt altijd centraal. Met de aanstelling van Angélique heeft Ipse de Bruggen vertrouwen in een waardige opvolging.

 

Angélique heeft een achtergrond in sociaalpedagogische hulpverlening en arbeids- en organisatiepsychologie. Haar eerste werkervaring in de gehandicaptenzorg was bij S&L Zorg. Vanaf toen heeft ze verschillende directie- en managementfuncties gehad binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid specifiek binnen de forensische- en justitiële jeugdzorg. Vanaf medio 2020 is ze voorzitter raad van bestuur van Zuidwester.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.