Omroep Juraini viert de lente!

Gepubliceerd op 1 april 2024 om 14:26

De eerste bloemen beginnen te bloeien, de zon begint weer te schijnen en de vogels fluiten vrolijk in de lucht. Dit kan maar één ding betekenen: de lente is aangebroken! En bij Omroep Juraini wordt deze lente groots gevierd.

Omroep Juraini is een online radiostation dat zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Het doel van dit radiostation is om deze doelgroep te voorzien van entertainment en informatie die voor hen relevant is. En daar hoort natuurlijk ook het vieren van de lente bij.

Op zaterdag 20 maart, de officiële start van de lente, zal Omroep Juraini een speciale lente-uitzending hebben. Tijdens deze uitzending zullen de presentatoren Juraini gezellige lente-muziek draaien en leuke weetjes delen over dit seizoen. Ook zal misschien de burgemeester van Delft langskomen bij Café Luna Cocktailbar, aldus; Juraini Ferary zelf, ze zal meer vertellen over wat zij zo leuk vindt aan de lente en hoe zij dit seizoen vieren.

Maar dat is nog niet alles, want Omroep Juraini heeft ook een leuke actie bedacht. Luisteraars kunnen namelijk een foto insturen van hun favoriete lente-activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een mooie bloemenweide zijn of een gezellige picknick in het park. De leukste foto's zullen tijdens de uitzending worden getoond en de winnaar ontvangt een leuk lente-pakket.

Dus laten we met zijn allen de lente vieren, samen met Omroep Juraini. Laten we genieten van de bloemen, de zon en de vrolijke deuntjes op de radio. En laten we vooral niet vergeten dat inclusie en gelijke kansen voor iedereen belangrijk zijn, ook in het nieuwe seizoen.

Wil je meer weten over Omroep Juraini en de lente-uitzending? Neem dan een kijkje op onze website en luister gezellig mee naar de feestelijke uitzending. Samen maken we er een prachtige lente van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.