Juraini wilt Omroep Juraini sixpack jubileumbier

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 23:14

Op 2 maart 2024 is het zover, Omroep Juraini viert zijn 4-jarige jubileum bij Café Luna in Delft. Een mijlpaal om trots op te zijn! Om dit jubileum extra speciaal te maken, heeft Omroep Juraini een bijzonder idee bedacht: een jubileum sixpack bier met het bedrukte logo van de omroep. Een uniek en feestelijk bierpakket om het jubileum te vieren. Echter, dit idee brengt ook kosten met zich mee. Daarom roept Omroep Juraini nu hulp in van alle fans en sympathisanten om dit project te realiseren.

Omroep Juraini is een internetradiostation dat zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. De omroep is opgericht door Juraini Ferary, die zelf een beperking heeft. Met zijn omroep wil hij een platform bieden voor mensen met en zonder een beperking en hen de kans geven om hun talenten te laten zien en horen. Omroep Juraini is in de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot een succesvolle omroep met een trouwe groep luisteraars en fans.

Het idee voor het jubileum sixpack bier is ontstaan omdat het voor Omroep Juraini een bijzondere gelegenheid is om te vieren. Het is niet alleen een feest voor de omroep zelf, maar ook voor alle mensen met een beperking die dankzij Omroep Juraini een stem hebben gekregen. Het bierpakket zal een ode zijn aan deze groep en hun talenten.

Helaas kost het laten bedrukken van bierflessen met het logo van Omroep Juraini geld. Als kleine non-profitorganisatie is het voor de omroep lastig om dit bedrag op te brengen. Daarom doet Juraini een beroep op iedereen die de omroep een warm hart toedraagt. Met een donatie kan iedereen bijdragen aan het realiseren van dit bijzondere jubileum project.

De jubileum sixpack bier zal niet alleen een mooi aandenken zijn aan het 4-jarige bestaan van Omroep Juraini, maar ook een manier om de omroep verder bekend te maken. Door het logo van de omroep op de bierflessen te laten bedrukken, wordt de naamsbekendheid vergroot en kunnen nog meer mensen kennis maken met de omroep en haar boodschap.

Het doel van Omroep Juraini is om genoeg donaties binnen te halen om minimaal 300 jubileum sixpacks te kunnen produceren. Dit zou betekenen dat er 1800 bierflesjes bedrukt kunnen worden met het logo van Omroep Juraini. Een geweldige manier om het jubileum te vieren en om de omroep nog meer onder de aandacht te brengen.

Dus, beste lezers, als jullie de missie van Omroep Juraini steunen en willen bijdragen aan een bijzondere jubileumviering, overweeg dan om een donatie te doen. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom en zal enorm gewaardeerd worden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het jubileum sixpack bier een succes wordt en dat Omroep Juraini nog vele jaren kan doorgaan met het geven van een stem aan mensen met een beperking.

Laten we met zijn allen het 4-jarige jubileum van Omroep Juraini tot een onvergetelijke gebeurtenis maken en proosten op de toekomst van deze bijzondere omroep!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.