Juraini ontving oprichter FunX op bezoek

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 10:51

Het was alweer vrijdagavond 19 januari 2024 en voor vele mensen is het weekend al begonnen. Maar voor Juraini is een avond extra bijzondere relaxte dag. Hij heeft namelijk contact gekregen met niemand minder dan Willem Stegeman, de bedenker en oprichter van de populaire jongerenomroepzender FunX. En dat is niet het enige, want zaterdag 20 januari 2024 was Willem aanwezig bij cocktailbar Luna in Delft om met Juraini aan tafel te gaan.

 

Het nieuws van deze ontmoeting tussen Juraini en Willem heeft al snel de ronde gedaan in Delft en omstreken. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar wat deze bijeenkomst te bieden heeft. Voor wie Willem Stegeman nog niet kent, hij is een bekende naam in de radiowereld. In 2002 richtte hij FunX op, een radiozender gericht op jongeren en jongvolwassenen. Inmiddels is FunX uitgegroeid tot een begrip in Nederland en heeft het een grote schare fans.

 

Juraini, die door zijn verstandelijke beperking een eigen urban radiozender heeft laten creëren, is dan ook erg enthousiast over de ontmoeting met Willem. Hij is al jaren fan van FunX en heeft veel bewondering voor de manier waarop Willem de zender heeft opgebouwd. Het is dan ook een droom die uitkomt om met hem aan tafel te kunnen zitten en van gedachten te wisselen.

 

De ontmoeting had plaats gevonden bij cocktailbar Luna op de Markt 69 in Delft. Vanaf 16.00 uur waren Juraini en Willem hier aanwezig.

 

Voor Juraini is deze ontmoeting een belangrijk moment in zijn carrière als radiomaker. Hij heeft hard gewerkt aan zijn eigen urban radiozender en ziet deze ontmoeting als een kans om nog meer te leren van iemand met zoveel ervaring in de radiowereld. Daarnaast is het ook een erkenning voor zijn werk dat Willem de tijd neemt om met hem in gesprek te gaan.

 

Het is ook bijzonder dat deze ontmoeting plaats heeft gevonden in Delft, waar Juraini getogen is. Het is een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Cocktailbar Luna is dan ook de perfecte locatie voor deze ontmoeting, aldus; Juraini zelf met een overheerlijk cocktail natuurlijk.

 

Kortom, zaterdag 20 januari 2024 was een avond die je Juraini niet wilde missen. Willem Stegeman en Juraini zullen samen aan tafel gaan bij cocktailbar Luna in Delft. Het beloofde een inspirerende en leerzame avond te worden en wie weet wat voor mooie dingen er uit deze ontmoeting zullen voortvloeien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.