De Top 40, 50 en 100 is voor het eerst begonnen

Gepubliceerd op 26 december 2023 om 12:49

Het is dinsdagavond en dat betekent dat het tijd is voor een feestelijke opening van de Top 40, 50 en 100 op Omroep Juraini! Tot oud en nieuw zal presentator Juraini de beste urban en latin nummers, voor het eerst draaien, zoals gekozen door de luisteraars van Omroep Juraini. Een unieke gelegenheid om te genieten van de beste muziek en je te laten verrassen door de smaak van andere luisteraars.

Maar waarom juist deze genres? Urban en latin muziek zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en hebben een grote invloed op de muziekwereld. Denk bijvoorbeeld aan artiesten als J Balvin, Bad Bunny en Daddy Yankee die wereldwijd grote hits scoren. Ook in Nederland zien we steeds meer urban en latin invloeden in de muziek terugkomen. Het is dan ook niet gek dat deze genres een grote rol spelen in de Top 40, 50 en 100 van Omroep Juraini.

Maar wie bepaalt eigenlijk welke nummers er in de lijst komen te staan? Dat zijn de luisteraars van Omroep Juraini! Via een speciale poll hebben zij kunnen stemmen op hun favoriete urban en latin nummers. Op basis van deze stemmen heeft Juraini de lijsten samengesteld en zo een gevarieerde en diverse selectie gemaakt van de beste nummers ooit.

Deze dinsdagavond was dan ook een speciale uitzending, waarbij de Top 40, 50 en 100 feestelijk werden geopend.


Maar waarom duurt deze feestelijke opening van de lijsten eigenlijk tot oud en nieuw? Dat heeft alles te maken met de jaarwisseling. Tijdens de laatste dagen van het jaar wil je natuurlijk genieten van de beste en meest populaire muziek. Daarom draait Juraini tot oud en nieuw de Top 40, 50 en 100, zodat je het jaar dansend en zingend kunt afsluiten.

Dus zet je radio op Omroep Juraini en geniet tot oud en nieuw van de beste urban en latin hits ooit. En wie weet ontdek je wel nieuwe favoriete nummers of artiesten dankzij de lijsten van Omroep Juraini. Want één ding is zeker, met deze muziek zal je zondagavond nooit meer hetzelfde zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.